MA3AKCAFE

عزيزى الزائر.....نرجو منك الدخول وسرعة التسجيل لكى تتمتع بكل ماهو جديد وحصرى مع تحيات تيم معاك

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

MA3AKCAFE

عزيزى الزائر.....نرجو منك الدخول وسرعة التسجيل لكى تتمتع بكل ماهو جديد وحصرى مع تحيات تيم معاك

MA3AKCAFE

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
MA3AKCAFE

أجدد الأفلام الأجنبية من السينما إليك مباشرة

كل عام وكل اعضاء معاك كافى بخير رمضان كريم ...بمناسبه شهر مضان سيتم اعلان اقسام رمضانيه جديده ستكون متاحه طوال فتره الشهر الكريم ..وسيتم اعلان مشرفين جدد .. واتمنى التوفيق للجميع .... تيم معاك
المكرونه بالبشمل Qn20wg

2 مشترك

    المكرونه بالبشمل

    بوسى
    بوسى
    أعضاء متميزه
    أعضاء متميزه


    انثى عدد الرسائل : 860
    العمر : 35
    العمل/الترفيه : طالبه فى الحب
    المزاج : رايقه
    اعلام الدول : المكرونه بالبشمل 3dflag14
    المود : المكرونه بالبشمل 8110
    نقاط : 12213
    تاريخ التسجيل : 13/06/2009

    المكرونه بالبشمل Empty المكرونه بالبشمل

    مُساهمة من طرف بوسى الأربعاء يوليو 08, 2009 4:40 pm

    بسم الله الرحمن الرحيم

    المقادير
    كيسين مكرونة الشكل اللي تحبينه مسلوق ومصفي مع ملعقة زيت نباتي حتى لايلتصق
    لحمه مفروم او دجاجه مسلوقه ومفتته
    كوب خضار مشكله مجمده
    نص كوب فلفل رومي
    نص كوب جزر
    بصلتين كبار فرم ناعم
    كوب كزبره مفرومه
    فصين ثوم مدقوق
    كمون كزبره فلفل اسود جوزة الطيب
    ملح
    مقادير البشاميل
    كوب دقيق
    زبده +زيت نباتي
    لتر حليب طازج او نيدو
    جبنة موزاريللا حسب الرغبة كوبين الى ثلاث اكواب
    البشاميل وطريقة تحظيره:
    يحرك الدقيق في الزبده والزيت لدقائق ولا يتغير لونه ثم يضاف إلية الحليب بالتدريج مع التقليب المستمرباضافة ملح وفلفل اسود وذره من جوزة الطيب و يترك جانبا
    طريقة تحضير المكرونة :
    يكشن البصل بالزيت ثم يوضع علية اللحم مع التقليب ثم الثوم المدقوق
    يضاف الكمون وجوزة الطيب والكزبره الناعمه والخضراء و الملح و الفلفل مع استمرار التقليب حتى الاستواء
    نسكبه في مصفاة حتى نتخلص من الزيت ثم نخلطه مع المكرونه مع كوب من جبنة موزوريلا حتى يكون طعم الجبنه
    متخلل المكرونه نحظر صينية بايركس كبيره نضع المكرونه بالتساوي نسكب فوقها البشامل وننثر الجبن بالتساوي فوق الباشمل تترك في الثلاجه لحين التقديم و تدخل الصينية للفرن قبل التقديم مباشرة حتى يحمر وجهها وتقدم ساخنه
    والجبن ساخن وطعمه شهي افضل ما تكون بارده و بالهني والعافيه

    ويارب تعجبكم الاكله
    والبهنا والشفا
    hobameranor
    hobameranor
    أعضاء متميزه
    أعضاء متميزه


    ذكر عدد الرسائل : 2100
    العمر : 34
    الموقع : http://www.ma3akcafe.com
    العمل/الترفيه : HaCkEr
    المزاج : مش دارى بالدنيا
    اعلام الدول : المكرونه بالبشمل 3dflag10
    المود : المكرونه بالبشمل 3_adeb10
    نقاط : 13048
    تاريخ التسجيل : 16/07/2009

    المكرونه بالبشمل Empty رد: المكرونه بالبشمل

    مُساهمة من طرف hobameranor الأحد يوليو 19, 2009 10:14 pm

    على فكره انا والله بموت فى المكرونه بالباشميل ..... !

    انتى والله هتموتينى من الجوع ....... !!


    صدقبنى انا هفتح مطعم فى المنتدى انتى تطبخى وانا اكل .........!!!

    ايه رايك .... ؟


    فكره موت .....

    بس اكله جميله تسلمى اوى اوى بس لو فى صور يااااااه هاكل التوبيك بتاعك والله lol!
    بوسى
    بوسى
    أعضاء متميزه
    أعضاء متميزه


    انثى عدد الرسائل : 860
    العمر : 35
    العمل/الترفيه : طالبه فى الحب
    المزاج : رايقه
    اعلام الدول : المكرونه بالبشمل 3dflag14
    المود : المكرونه بالبشمل 8110
    نقاط : 12213
    تاريخ التسجيل : 13/06/2009

    المكرونه بالبشمل Empty رد: المكرونه بالبشمل

    مُساهمة من طرف بوسى الأحد يوليو 19, 2009 11:32 pm

    مرسى ليك اووووووى وانا موفقه على المطعم
    الموضوع الجاى هجيب صورة حاطر
    مرسى على مرورك

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 26, 2024 8:08 pm