النهاردة ان جايب ليكم طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى من تجربتى الشخصية اتمنى ان تعجبكم
المقادير
1- كيلوا كبدة بقرى
2-100 جرام لية خروف
3-ربع كيلوا فلفل رومـــــى صابح
4- 4 ملاعق ثوم
5- نصف كوب خل
6- ملعقتين ماء
طريق العمل: تقطع الكبدة شرائح صغيرة 2 سم ورقيقة
ثم يقطع الفلفل شرائح صغيرة ايضا
نسخن الوعاء جيدا ونضع بة لية الخروف ثم نضع الثوم لحد ما تصفر ثم نضع الفلفل
لحد ما يدبل ثم نضع الكبدة فى الوعاء ونقلب جيدا
ثم نضع الخل ونتركة ل10 دقائق ثم نضع ملعقة ماء كبير
ثم عندالانتهاء نضع التوابل
عبارة عن فلفل اسود وملح
وبالهنا والشفاء
المقادير
1- كيلوا كبدة بقرى
2-100 جرام لية خروف
3-ربع كيلوا فلفل رومـــــى صابح
4- 4 ملاعق ثوم
5- نصف كوب خل
6- ملعقتين ماء
طريق العمل: تقطع الكبدة شرائح صغيرة 2 سم ورقيقة
ثم يقطع الفلفل شرائح صغيرة ايضا
نسخن الوعاء جيدا ونضع بة لية الخروف ثم نضع الثوم لحد ما تصفر ثم نضع الفلفل
لحد ما يدبل ثم نضع الكبدة فى الوعاء ونقلب جيدا
ثم نضع الخل ونتركة ل10 دقائق ثم نضع ملعقة ماء كبير
ثم عندالانتهاء نضع التوابل
عبارة عن فلفل اسود وملح
وبالهنا والشفاء